Triratna danmark
Buddhistisk Weekend Retreat – Introduktion til Buddhismen

Buddhistisk Weekend Retreat – Introduktion til Buddhismen

Ekslusivt Buddhistisk weekend retreat i naturskønne omgivelser

Vil du skabe mere mening i dit liv? Blive bedre til at håndtere lidelse? Opnår større frihed og glæde?

Så kom og lær om Buddhismens måde at møde verden på.

Mange er nysgerrige på hvad Buddhisme egentlig går ud på og vil rigtig gerne tilegne sig mere viden om den Buddhistiske teori og hvordan man kan anvende det i sit eget vestlige liv her og nu.

Dette weekend retreat er en chance for at stifte bekendskab med nogle af de vigtigste Buddhistiske belæringer, snuse lidt til Buddhistisk meditation og afprøve det hele i gode rammer med andre engagerede mennesker. Hver dag vil der være 4 undervisningssessioner, iblandet reflektionstid og øvelser for at relaterer stoffet til dit eget liv og hverdag. Vi tilhører Triratna Buddhistsamfund, og underviser udfra den vision vores grundlægger Sangharakshita har funder frem til som de vigtigste i Buddhismen, og som kan praktiseres i vores vestlige hverdag uanset kultur, køn eller øvrige tilhørsforhold. LGTB+ er således velkommen, ligesom alle etniciteter og alle aldre fra 18 år også er det.

Det får du:

Du får en række ideer til hvordan du kan tage praksissen med hjem og fortsætte i din hverdag. Du kommer også til at afprøve to enkle meditations teknikker som du også får lydfiler til, hvis du vil fortsætte meditationen derhjemme.

Lyder det interessant for dig? Så meld dig til.

Forventninger:

Vi spiser vegetarisk mad, der vil være perioder med stilhed, og alle deltager i små arbejdsopgaver under retreatet.

Mobiletelefoner kan bruges udendørs, og hvis du helt vil slukke din i weekenden, har vi en nødtelefon som du kan give nummeret på til dem derhjemme.

Vi holder deltager antallet lavt, med max 14 personer. Det giver en unik stemning og gør undervisningen mere personlig og ekslusiv, så hver enkelt får mest muligt ud af at være der.

Det kræver ingen forudsætninger at deltage, men vi forventer du kan tage vare på dig selv både fysisk og psykisk hele weekenden. Hvis du er i tvivl om det er en god ide for dig at deltage, så skriv til os, så tager vi en snak om det. Al deltagelse er fuldstændig på eget ansvar.

Praktisk Info

Retreatet starter fredag eftermiddag kl. 16.00 med en introduktion, og slutter søndag kl. 15.00

Dato: 21-23 Oktober 2022.

Pris: 4500 kr. Prisen er inkl kost og logi i delt dobbeltværelse, samt alt undervisning. Tillæg for enkeltværelse 2000 kr.

Studerende og andre med lav indtægt: Vi har 2 pladser til reduceret pris. Hvis du vil have en af dem, så skriv til os med en motiveret ansøgning.

Sted: Kursusejendom ved Rødvig på Sydsjælland.

Tilmelding: Der kommer et link inden længe, men hvis du allerede nu vil melde dig til, så send en mail til meditationdk snabel A gmail punktum com Tilmelding er først endelig når vi har modtaget hele kursusbeløbet.

Kursusleder: Advayasiddhi kursusleder og underviser og som assistent deltager Sanne.

Advayasiddhi har praktiseret med Triratna i over 25 år, er senior medlem i Triratna Buddhistorden, og ordineret siden 2007. Advayasiddhi underviser vidt og bredt i Buddhisme, både i Danmark og resten af Europe, og har en lang erfaring med at introducerer folk til Buddhismen bag sig. Stilen er uformel og respektfuld.

Det med småt:

Afbud: Ved afbud op til 14 dage før, refunderer vi halvt kursusbeløb. Ved afbud under 14 dage før refunderer vi 500 kr. Ved afbud hvor vi kan finde en anden til at tage din plads, giver vi kursusbeløb minus 500 kr i admin tilbage.

Ansvar: Du deltager fuldstændig på eget ansvar, og vi forventer at du kan tage vare på dig selv hele weekenden, både fysisk og psykisk.

Hvis du har aktuelle psykiske udfordringer eller har haft det i de seneste år, er det et krav at vi kender til dem før din booking bliver godkendt. Vi forbeholder os altid retten til at bede dig forlade retreatet, hvis vi vurderer det ikke er et godt sted for dig at være.