Triratna
Retreats

Retreats

Vi holder forskellige retreats, både fysiske retreats her i Danmark, og nogle gange online som typisk er på engelsk.

Det næste retreat er et introduktions retreat og afholdes fysisk 21-23 oktober 2022, og senere holder vi et Brahma Vihara Retreat for lidt mere erfarne.

“Mindfulness og Meditation weekend Retreat” d. 21 -23 Oktober 2022. Især egnet for nye og man kan deltage helt uden tidligere erfaring. Over weekenden vil der være introduktion til mindfulness og lovingkindness meditationer, til stilhed, der vil være en blanding af undervisning og tid til egen reflektion, perioder med ro og stilhed, og community tid. Afholdes som internat et smukt sted på Stevns. Alle er velkommen. Se flere oplysninger HER under retreatets egen side.

“Brahma Vihara weekend Retreat” d. 9- 11 december 2022. En weekend med loving kindness meditationer og hvordan den basale venlighed kan trænes når den møder lidelse, glæde og op- og nedture gennem livet. Vi gennemgår de fire brahma vihara meditationer, metta, karuna, mudita og upekka, det vil være tid til egen reflektion, stilhed, community og alt det andet fine man får på et retreat. Er især egnet for folk der allerede mediterer. Afholdes som internat et smukt sted på Stevns. Pris 2100 -3000 kr Se mere information HER