Triratna
Retreats

Retreats

WEEKEND RETREAT 21-23 April 2023

Vil du skabe mere mening i dit liv? Blive bedre til at håndtere lidelse? Opnår større frihed og glæde? Så kom på retreat!

Vi holder jævnligt retreats. Det næste bliver 21-23 april 2023 og er for alle der har deltaget i et kursus hos Triratna. Pris 2500 kr som inkluderer al undervisning, kost og logi. Tilmelding på mailen, hvor du også kan skrive hvis du har nogle spørgsmål.

Forårets weekend retreat er åbent for alle som har deltaget på et kursus hos Triratna. Vi holder retreatet i Rødvig på det smukke Stevns, starter fredag aften med aftensmad kl. 18.00 og slutter efter frokost om søndagen. Der vil være morgenmeditationer hver dag, to undervisningssessioner i løbet af dagen, fritid til bare at være og reflektere i stilhed, samt chanting og ritualer om aftenen.

Et retreat er en chance for at give dig selv et rum til at trække vejret og mærke efter, til at lære noget nyt og få fyldt batterierne godt op, og til at engagerer dig aktivt med at skabe mere mening og frihed i dit liv. Vil du med? Der er max 12 deltagere, så meld dig til nu, hvis du vil have en af pladserne.

Praktisk Info

Dato: 21-23 April 2023. Retreatet starter fredag kl. 18.00 med middag og en introduktion, og slutter søndag kl. 15.00

Sted: Kursusejendommen Skovhuset i Rødvig på Sydsjælland.

Pris: 2500 kr for kost, logi og al undervisning.

Undervisere: Advayasiddhi er underviser og kursusleder. Advayasiddhi har praktiseret med Triratna i over 25 år, er senior medlem af Triratna Buddhistorden, og ordineret siden 2007. Hun har en lang erfaring med at undervise folk i meditation og dharma, både i Danmark og resten af Europa. Stilen er uformel og respektfuld og alle kan være med.

Forventninger:

Vi spiser vegetarisk mad, der vil være perioder med stilhed, og alle deltager i små arbejdsopgaver under retreatet.

Mobiletelefoner kan bruges udendørs, og hvis du helt vil slukke din i weekenden, har vi en nødtelefon som du kan give nummeret på til dem derhjemme.

Vi holder deltager antallet lavt, med max 12 personer. Det giver en unik stemning og gør undervisningen mere personlig og eksklusiv, så hver enkelt får mest muligt ud af retreatet.

Det kræver ingen forudsætninger at deltage, men vi forventer du kan tage vare på dig selv både fysisk og psykisk hele weekenden. Hvis du er i tvivl om det er en god ide for dig at deltage, så skriv til os, så tager vi en snak om det. Al deltagelse er fuldstændig på eget ansvar.

Det med småt:

Ansvar: Du deltager fuldstændig på eget ansvar, og vi forventer at du kan tage vare på dig selv hele weekenden, både fysisk og psykisk.

Hvis du har aktuelle psykiske udfordringer eller har haft det i de seneste år, er det et krav at vi kender til dem før din booking bliver godkendt. Vi forbeholder os altid retten til at bede dig forlade retreatet, hvis vi vurderer det ikke er et godt sted for dig at være.

Afbud: Ved afbud op til 14 dage før refunderer vi halvt kursusbeløb. Ved afbud under 14 dage før kan vi desværre ikke refundere noget, da vi har så lille et budget for vores aktiviteter. Hvis du kan finde en anden som kan tage din plads, så er det selvfølgelig helt ok!

Covid: Vi føler altid alle gældende retningslinjer. Hvis du har det bedst med at have mundbind på indendørs, så er du velkommen til dette. Hvis vi er nød til at reducerer antal, så giver vi alle enkeltværelser. Som udgangspunkt kan man ikke få sine penge tilbage.