Triratna
Retreats

Retreats

Vil du opleve hvordan det er når man kan fordybe sig i praksis over en hel weekend sammen med andre? Så kom med på retreat

Vi holder jævnligt retreats, da de giver sådan en god mulighed for at opleve sangha og tage vores Dharma praksis dybere.

Næste WEEKEND RETREAT bliver 15-17 november 2024

Vi holder jævnligt retreats. De er for alle der har deltaget i et intro kursus hos Triratna eller har lignende erfaring. Retreatet ledes af Advayasiddhi Pris 2500 kr som inkluderer al undervisning, kost og logi. Skriv på mailen hvis du har interesse eller har nogle spørgsmål. Tilmelding sker ved at indbetale 1000kr i depositum og sende en mail. Først til mølle.

Vi holder retreatet i Rødvig på det smukke Stevns, starter fredag aften med aftensmad kl. 18.00 og slutter efter frokost om søndagen. Der vil være morgenmeditationer hver dag, to undervisningssessioner i løbet af dagen, fritid til bare at være og reflektere i stilhed, samt chanting og ritualer om aftenen. Læs mere under “retreats”.

Et retreat er en chance for at give dig selv et rum til at trække vejret og mærke efter, til at lære noget nyt og få fyldt batterierne godt op, og til at engage dig aktivt med at skabe mere mening og frihed i dit liv. Vil du med?

Et typisk dagsprogram på retreat kan være:

7:15-7:50 Morgenmeditation og chanting

8:00-8:30 Morgenmeditation

9:00 Morgenmad

10:30-12:30 Dharma undervisning

13:00 Frokost

13:30 Egen tid til reflektion

15:30 Dharma undervisning

18:00 Aftensmad

20:00 Buddhistisk ritual med chanting

Der vil være perioder med stilhed og vi anbefaler at man slukker sin telefon undervejs for at få størst udbytte af retreat-betingelserne.

Et retreat er en chance for at give dig selv et rum til at trække vejret og mærke efter, til at lære noget nyt og få fyldt batterierne godt op, og til at engagerer dig aktivt med at skabe mere mening og frihed i dit liv. Vil du med? Der er max 12 deltagere, så meld dig til nu, hvis du vil have en af pladserne.

Praktisk Info

Dato:TBC. Retreatet starter fredag kl. 18.00 med middag og en introduktion, og slutter søndag kl. 15.00

Sted: Kursusejendommen Skovhuset i Rødvig på Sydsjælland.

Pris: 2500 kr for kost, logi og al undervisning.

Logi: Vi bor på dobbelt-værelser med eget toilet og bad. Der er mulighed for enkelte 1-persons værelser, skriv hvis du har et behov for dette.

Undervisere: Advayasiddhi, Senior Ordensmedlem i Triratna.

Advayasiddhi har praktiseret med Triratna i over 25 år, er senior medlem af Triratna Buddhistorden, og ordineret siden 2007. Hun har en lang erfaring med at undervise folk i meditation og dharma, både i Danmark og resten af Europa. Stilen er uformel og respektfuld og alle kan være med.

Forventninger:

Vi spiser vegetarisk mad, der vil være perioder med stilhed, og alle deltager i små arbejdsopgaver under retreatet.

Mobiletelefoner kan bruges udendørs, og hvis du helt vil slukke din i weekenden, har vi en nødtelefon som du kan give nummeret på til dem derhjemme.

Vi holder deltager antallet lavt, med max 12 personer. Det giver en unik stemning og gør undervisningen mere personlig og eksklusiv, så hver enkelt får mest muligt ud af retreatet.

Det kræver ingen forudsætninger at deltage, men vi forventer du kan tage vare på dig selv både fysisk og psykisk hele weekenden. Hvis du er i tvivl om det er en god ide for dig at deltage, så skriv til os, så tager vi en snak om det. Al deltagelse er fuldstændig på eget ansvar.

Det med småt:

Ansvar: Du deltager fuldstændig på eget ansvar, og vi forventer at du kan tage vare på dig selv hele weekenden, både fysisk og psykisk.

Hvis du har aktuelle psykiske udfordringer eller har haft det i de seneste år, er det et krav at vi kender til dem før din booking bliver godkendt. Vi forbeholder os altid retten til at bede dig forlade retreatet, hvis vi vurderer det ikke er et godt sted for dig at være.

Afbud: Ved afbud op til 14 dage før refunderer vi halvt kursusbeløb. Ved afbud under 14 dage før kan vi desværre ikke refundere noget, da vi har så lille et budget for vores aktiviteter. Hvis du kan finde en anden som kan tage din plads, så er det selvfølgelig helt ok!

Covid: Vi føler altid alle gældende retningslinjer. Hvis du har det bedst med at have mundbind på indendørs, så er du velkommen til dette. Hvis vi er nød til at reducerer antal, så giver vi alle enkeltværelser. Som udgangspunkt kan man ikke få sine penge tilbage.